Workshops

Wil je met je stal of club een leuke leerzame ochtend, middag of avond? Plan een workshop!Workshop Hartcoherentie

In de workshop  ‘Hartcoherentie’ krijg je naast een stukje theorie-uitleg ook veel ruimte om jouw individuele punten te bespreken, ga je zelf oefenen met de InnerBalance Trainer, en wanneer er ruimte voor is kan er ook te paard gewerkt worden. De workshop duurt 3 tot 4 uur, afhankelijk van of er ook met paard gewerkt wordt.

Ook is het mogelijk een workshop te plannen over het ‘Rijden van wedstrijden’. Thema’s als ‘rijden voor publiek/ jury’, ‘doelen stellen’, en faalangst komen aan bod. Tijdens deze workshop maken alle deelnemers hun eigen discrepantieprofiel. Aan de hand van dit profiel bepalen we waar jouw leerpunten zitten, en hoe je dichter bij jouw idealen kan komen. Tijdens deze workshop werken we niet te paard. De workshop duurt 3 uur.

In de workshop ‘Sportpsychologie te paard’ gaan we wat breder in op de mentale aspecten die bij paardrijden van belang zijn. Hoe ga je bijvoorbeeld om met spanning van je paard, waar focus je op tijdens het rijden, wat is jouw aandachtsstijl en hoe kan je dit op een goede manier inzetten tijdens rijden. Deze workshop helpt je bij paardrijden in het algemeen. Op basis van de vragen die deelnemers hebben kan een programma samengesteld worden, en eventueel ook met een ruiter te paard gewerkt worden.

In elke workshop kunnen 6 tot 8 deelnemers mee doen. Wanneer er met een paard gewerkt gaat worden, kan dit met 1 ruiter.

Heb je andere ideeën voor een workshop? Neem contact op, dan kijken we naar de mogelijkheden!

workshop